Wednesday, July 18, 2012

Penambahbaikan Kemudahan di Singgahan Ilmu

Suasana di Singgahan Ilmu

Sebagai makluman semua pelajar Fakulti Pengajian Islam (FPI), Persatuan Mahasiswa Fakulti Pengajian Islam (PMFPI) sesi 2011/2012 telah merealisasikan janji bagi penambahbaikan beberapa kemudahan infrastruktur di sekitar fakulti.

Seperti yang diketahui penyediaan plug di Singgahan Ilmu adalah sangat tidak memuaskan. Kemudahan tersebut amat diperlukan oleh pelajar untuk menggunakan kemudahan elektrik seperti komputer riba dan sebagainya di kawasan tersebut. Kekurangan kuantiti plug dilihat meyusahkan para pelajar untuk menggunakannya. 

Oleh itu, beberapa orang wakil daripada barisan PMFPI  sesi 2011/2012 telah mengadakan beberapa pertemuan bersama pihak kedekanan bagi mencari inisiatif kepada kekurangan yang terdapat di Singgahan Ilmu. Seperti yang diharapkan, pihak kedekanan sangat mengambil berat dan telah memberi maklum balas positif kepada wakil pelajar.Para Pelajar menikmati kemudahan yang disediakan

Kini, beberapa plug ditambah di Singgahan Ilmu demi memastikan keselesaan kepada semua warga fakulti khususnya para pelajar sendiri. 

Antara plug yang ditambah


Akhir kalam, kebajikan anda tanggungjawab kami. Sekian, terima kasih.


Islam Pemangkin Generasi Tarbawi
No comments:

Post a Comment